12-05-07

Links op de blog

Een woordje uitleg over de links op de blog...

Je kan ze vinden op de linkerkant van de blog, we zullen even overlopen van boven naar beneden. Eerst heb je de "Fire Observers links" welke bestaan uit enkele blogs en natuurlijk ook de website. De blogs werden opgericht voor elke stage van Jacksonvill in oktober 2005. Zeer binnenkort zal er een nieuwe blog bijkomen, meerbepaald die voor de stage Charleston 2007.

Daaronder vinden we de "Travel blogs and websites". Dat zijn persoonlijke blogs en websites van Fire Observers. Je kan er meer terugvinden omtrent hun eigen brandweerdiensten, hun eigen leven, stages,....

Bij "Fire Photografers" kan je naar de websites gaan van twee Belgische fotografen met een specialisatie voor de brandweerfotografie.

De link "Belgian Fire Departments" zijn de links naar de websites van de brandweerkorps of de gemeenten van de deelnemers die deze stage zullen volgen. Ook altijd het bezoeken waard!

De logo's van Fox10TV, CBS en NBC zijn er van lokale TV-stations. Tijdens ons verblijf in Mobile kan je zo volgen wat er zo allemaal aan de hand is ginder en naar alle waarschijnlijkheid zal je op deze sites ook wel een reportage kunnen bekijken van "Belgian Fire Observers in Mobile"!

10:41 Gepost door Carl Verstrepen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.