18-05-07

donderdagavond, station 7

 

wesley station 7 mobile
 
woensdag zijn we uitgereden voor een kleine brand maar bij aankomst bleek het om rookontwikkeling te gaan. 1 wagen was al ter plaatse, het was een tankwagen. De oproep kwam uit een hamburger keet waar de bakoven van de hamburgers is beginnen branden.
 
bij aankomst in de kazerne mochten kort nadien terug weg voor een medische oproep, maar dat bleek dan vals te zijn want we hebben nog wat rondgereden om toch iemand aan tetreffen maar niemand gevonden.
 
terug bij aankoms in de kazerne blijf het kalm en hebben we goed geslapen.
 
 
donderdag
we zijn naar een huis gereden die ze dan in brand hebben gestoken en dat mochten we blussen en dat was heel goed, iedereen heeft er van genoten. 
toen naar de luchthavenbrandweer. Daar hebben ze een bluswagen getoond die in werking was, ook wel een de moeite on te zien.
dan richting 911 centrale daar uitleg gekregen over hoe het werkt. Hoe ze met de mensen praten terwijl er nood is hoe ze de kazernes verwittigen en en zo verder.
Dan naar Mobile County Emergency Management Agency. Daar ook wat uitleg gekregen maar daar begijp ik niet veel van sorry; volgens het aantal telefoontoestellen dat te zien was leek het om een crisiscenter te gaan word waarschijnlijk gebruikt bij grote rampen.
Dan terug naar de kazernes en om 6PM  mobile tijd mocht kazerne 7 uitrijden voor een ongeval met 1 gekweste persoon een zwangere vrouw.
nu is het stil gebleven tot de verdere oproepen.
 
Groeten Wesley  

07:18 Gepost door Carl Verstrepen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.